Välj rätt skor och kläder för dejten

Första intrycket är avgörande på den första dejten och med rätt skor och kläder kan du imponera på dejten. Faktum är att det kan räcka med att du bär fel skor på dig för att dejten ska misslyckas, eller tvärtom att du bär förvånansvärt prydliga skor som väcker intresset hos den du dejtar. Det är utan tvekan klokt att planera vilka skor, kläder och till och med underkläder du ska bära för att göra ett så bra första intryck som möjligt.

En sak är säker, ju bättre skor och kläder du väljer desto mer ökar dina chanser för en andra dejt. Du bör försöka undvika träningsskor så långt du kan eftersom det kan ge ett slappt intryck på dejten. Kom också ihåg att varje dejt är unik och du bör matcha din klädsel till miljön ni bestämt att träffas.

Matcha med rätt färg och stil

För att göra ett bra första intryck är det viktigt att matcha kläderna du väljer med dina skor. Om du exempelvis bär kläder i ljusa eller beige färger, så kommer bruna läderskor att se perfekta ut. Alternativt, om du bär mörka eller svarta kläder, kommer ett par svarta skor att passa bra. Försök även att matcha färgen och stilen med dina tillbehör som bälte, klocka, smycken och underkläder. Den bästa platsen för att hitta underkläder till dejten är hos NA-KD där du hittar aktuella modetrender till låga priser. Du kan välja bland flera bästsäljare som bland annat ”Klassisk Fodrad Spets-Bh” för endast 199 kronor. Eftersom du kan köpa den i antingen svart, naturvit eller rosa så kommer du kunna matcha den med många plagg.

För den miljömedvetna har du en annan bästsäljare, ”Recycled Topp Med Eyelashspets” som för 179 kronor är ett prisvärt alternativ. Även denna BH finns i ett antal olika färger som gör den lätt att matcha med dina andra plagg. En fördel med att handla från just NA-KD är att både leverans och retur är gratis klimatkompenserade. Förutom vikten av att bära matchade skor och kläder är det viktigaste att välja bekväma kläder som gör dig självsäker.

Next article

Kända skomärken