Kända skomärken

Skor är för många en stor hobby. Förr i tiden var det främst kvinnor som påstods ha ett stort skointresse. Idag är det dock lite annorlunda. Det finns alla möjliga människor som anser att skorna är viktiga, vilket märke de vill bära och självklart designen. Eftersom skor blivit så populärt är det inte konstigt att det finns ett antal skomärken som anses vara lite mer exklusiva än andra. Det finns flera designers som Ralph Lauren, och fler, som designar både skor och kläder, väskor och mer. Men sedan finns det designers som i först hand är kända för sina skor.

Christian Louboutin

Alla som älskar skor känner antagligen till klackarna med röda sulor. Dessa fantastiska skor kommer från Christian Louboutin, en skodesigner som egentligen inte behöver någon introduktion. Han är en fransk designer som älskas av alla, från kändisar till ”vanliga” personer. Skorna med röd sula är nog de modeller som han är mest känd för.

Jimmy Choo

En annan känd designer är Jimmy Choo vilket är ett märke som alla människor bör ha hört talas om någon gång. Märket kom till på 90-talet i London och vann hjärtat hos alla skoälskare. Romy är en pumps-modell som anses vara ett måste, detsamma gäller Lang, kvällssandaletterna.

Giuseppe Zanotti

Harmony är en sandalett med stora klackar, det är en sko som många av oss har beundrat runt om i världen. Dessa klassiker kommer från Giuseppe Zanotti, en italiensk skodesigner som år 2000 öppnade sin första butik. Han skor älskas idag av alla personer, både kändisar och inte. Zanotti anses ha designat några av de sexigaste modellerna som finns på marknaden idag.

Alexandre Birman

Om det är handgjorda skor du tycker om får du inte missa Alexandre Birman från Brasilien. Skorna består bland annat av gnistrande stenar samt har många gånger beskrivits som sexiga. Clarita är en typ av sandalettmodell som är speciellt designade till stora stjärnor, som Alessandra Ambrosio och Giselle Bundchen.