Skor för hundar

På den här sidan kan du läsa allt om skor. Ett ämne som vi hittills inte har berört är de skor som finns för hundar. Hundskor används av flera anledningar. De används till exempel på hundar vars päls samlar på sig tunga bollar av snö vilket gör att hunden kan få svårt att gå på vintern. Men de kan också användas på hundar som fått problem med fötterna på grund av vägsalt eller kyla.

Köp hundskor

Om du vet ungefär hur stora tassar din hund har kan du köpa hundskor på nätet. På nätet finns ett brett utbud av hundskor i olika storlekar. De kommer i olika färger, modeller och är enkla att få på och av. Förutom att du hittar olika hundskor finns det även hundstrumpor som används för att skydda tassen.

Välj rätt hundskor

Har din hund inte använt skor förut kan det vara svårt att veta hur du ska välja rätt sorts sko. Om din hund har gjort sig illa under tassarna ska du välja de tunnare varianterna. Om hunden har problem med att snö fastnar under tassarna ska du välja de tjockare skorna. Mät hundens tassar och välj de skor som passar just din hund.

Previous article

Skor för friluftsliv