Kombinera kläder och skor

Att kombinera kläder och skor är viktigt och något du kanske gör utan att tänka på det. Ett par loafers passar fint till sommarkläderna men om du vill ha något som passar till en dunväst är det kängor som gäller. Oftast faller det sig naturligt för dig men vad du också behöver tänka på är vilket intryck du vill ge genom dina val. Det första intrycket menar psykologiprofessor Angela Ahola är oerhört viktigt.

Kläder för kallare årstid

Under vårvintern men även under hösten kanske du klär dig i dunväst herr och då ger du ett fräscht intryck. Du blir sportig och samtidigt visar du att du gillar att vara utomhus. En dunväst är skön och varm och det finns flera färger att välja bland. Ett par kraftiga skor eller kängor kompletterar outfiten.

Kläder för varmare årstid

Under sommaren får du tänka lite mer på temperaturen. Kanske är det även då lämpligt med en dunväst under de kyliga kvällarna tillsammans med ett par sneakers. Men förhoppningsvis kommer det att vara lite varmare och då räcker det med en lättare kavaj eller jacka kombinerat med ett par lättare sommarskor för bästa intryck.

Tänk på kombinationen av kläder och skor för att ge det intryck du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *