Fotbollsfeber

I fotbollsEM-tider som dessa fascineras jag alltid av människor som har ett så brinnande intresse för fotboll. Ibland kan jag faktiskt också avundas detta intresse och den gemenskap den medför hos människor.

Innan jag träffade min man och födde min fotbollstokige son, hade jag så gott som ingen insyn i sporter som fotboll förutom att lite håglöst titta på någon match då och då i ungdomen då killarna var mer intressanta att titta på än fotbollen de sparkade på! 😉

Men så kom då min andra son till världen, i stort sett med en fotboll mellan armarna och jag som hade varit så ointresserad av sport kunde inte annat än under årens lopp, låta bli att fascineras av lusten och glädjen detta framkallade hos honom. Att få upp honom till skolan på vardagsmorgnarna kunde det i bland vara lite si och så med men aldrig när det var fråga om fotbollsträning, läger eller liknande.

Otaliga är de matcher jag tittat på under årens lopp både live och på tv och jag har tappat räkningen på de antal Playstation spel jag köpt till honom samt alla papper och lappar med olika laguppställningar som jag städat bort på hans rum och runt om i huset.

Naturligtvis brukar min son sällan missa en fotbollsmatch, när han inte befinner sig i Frankrike, som nu, brukar han istället följa matcherna från soffan eller sängen. Eftersom sportintresse och satsningar på odds och resultat ofta går hand i hand brukar han bevaka sidor som betway för att kolla vilka lag som är favoriten för tillfället.
Jag är av den uppfattningen att en mamma aldrig slutar oroa sig för sina barn, hur gamla de än blir. Så med tanke på alla oroligheter runt om i världen är det med en klump i magen men även glädje så klart som jag följer hans fotbollsäventyr i Frankrike. Att se lyckan i hans ögon och läsa hans glädje i vad han textar mig är underbart! När mina barn och numera även barnbarn är glada då är jag glad. Men jag kommer först att slappna av och vara lycklig när han åter är hemma igen från sina strapatser i fotbolls Europa!

Brinner du eller någon i din familj för någon sport och följer du fotbollsEM?

I samarbete med Lasse Pedersen

Författare: admin

Jag heter Ingela Lundskog. Jag är utbildad inom sociala medier, ett område jag brinner för då det handlar om kommunikation. Jag går igång på skrivande, samtal, möten etc. Något jag gärna hjälper just dig med. Kläder, nagellack, smycken, böcker och film är andra saker som förhöjer livskvalitén lite extra för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *