Billiga Dam Pier Bandeau Svart Online

993.80SEK  486.42SEK

Vänligen välj:  • Modell: 80805916
Lägg till i varukorg:
  • Gratis leverans på alla beställningar över 1250 kr
  • Snabb leverans inom 5-9 arbetsdagar
  • Säkert och säkert krypterat shopping
  • Retur eller byt gratis inom 14 dagar

I flera år har Freya hjälpt kvinnor att känna sig fantastiska och bekväm med sin kropp. Man har satsat stort på att skapa perfekta passformer som ger stöd, särskilt för kvinnan med större byst. Inga plagg från Freya lämnas åt slumpen då allt som skapas är mycket välarbetat, håller hög kvalitet och har vackra detaljer.
Snygg bandeau-överdel med klassiska prickar och flirtiga volanger från Freya! Ovadderade kupor med stadig bygel för att kunna ge ett bra stöd även i de större storlekarna. Snörning i nacken och knäppning baktill.
Tidigare har Freya haft UK-storlekar med dubbelkupor. Vet du endast vad du har i UK-storlek kan du därför använd tabellen nedan för att hitta din EU-storlek. Har du exempelvis tidigare haft Freyas 36DD ska du alltså numera välja 80E.
D = D
E = DD
F = E
G = F
H = FF
I = G
J = GG
I och med ändringen från UK till EU finns det några bh kvar med Freyas gamla storlekslapp. Så du behöver inte vara orolig om du får en bh där det står annan storlek i än vad du har beställt. Dessa bh är precis som tidigare, det är bara storleken som har fått nytt namn.
Matcha gärna med underdel ur samma serie!
Tillverkad i 80% nylon & 20% lycra.