Barn Viking Vinterkängor Sludd Gore-Tex® Svart

1,714.21SEK  754.79SEK

Vänligen välj:  • Modell: 71717614
Lägg till i varukorg:
  • Gratis leverans på alla beställningar över 1250 kr
  • Snabb leverans inom 5-9 arbetsdagar
  • Säkert och säkert krypterat shopping
  • Retur eller byt gratis inom 14 dagar

Viking Sludd Elastic/Velcro är en tuff känga i snygg design som håller fötterna varma under både hösten och vintern. Kängan är lätt och robust på samma gång och tål intensiva utomhuslekar. Fodret håller värmen bra och GORE-TEX®-membranet stöter bort vatten. Kängorna har en EVA-sula som ger ett bra stöd och håller värmen i kyligt klimat. Kängorna är superenkla att spänna med den elastiska snörningen och kardborrebandet. Viking Sludd Elastic/Velcro har en sportig design och utmärkande sömmar. En snygg känga som gör jobbet.
Material:
Ovandel: Gore-Tex, textil, syntet
Sula: Gummi, EVA
Tips!
En skostorlek avgörs av innermåttet. För att hitta rätt storlek till ditt barn kan du mäta barnets fot. Lägg ett papper mot en vägg och placera barnets häl mot väggen. Se till att barnet har jämvikt på fötterna och inte lutar sig mot väggen. Gör en markering på pappret där foten är som längst. Mät sedan med linjal från papprets kant till markeringen så har du barnets mått.
Barnfötter växer så det knakar och då kan det vara bra att köpa ett par skor som är lite större än barnets fötter. Lägg till ungefär såhär mycket när du väljer skor:
Sandaler: 10-15 mm
Kängor/stövlar: 15-20 mm
Promenadskor: 10-15 mm
Sportskor: 10-15 mm
Vinterskor: 15-20 mm
Lära-gå-skor: 15 mm
Tofflor: 10-15 mm
Ungefärlig tillväxt av barnfötter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år